Nieuw Aanbod Mensa Fonds Veiling

 Let op dit is een oude post. Kavels voor 4 februari 2018 vind je hier   

  wekx-foto  Foto Nicholas Noisenest
Mensalid Constantijn Wekx biedt een unieke foto aan voor de veiling:
4
. Korte beschrijving: foto (c-print, ongeveer 30×45 cm) gemaakt door de jonge Amerikaanse fotograaf Nicholas Noisenest; een single edition, er is er dus maar eentje van in dit formaat. Ingelijst in op maat gemaakt onyx aluminium frame met een zwart passe-partout met normaal glas (dus geen museumglas). Noisenest staat er om bekend dat hij graag experimenteert met analoge en alternatieve fotografische technieken. De bewuste foto is dan ook fysiek en digitaal bewerkt. Kort interview met Noisenest: http://www.aucourantmagazine.com/issue-8/art-talk3.asp
Minimum bod: € 100,-

Staat hier binnenkort ook jouw voorstel? Laat het me snel weten, we willen op vrijdag 3 januari een hoge opbrengst voor het Mensa Fonds!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *