VVD-politica

VVD-politicaVVD-politica Grethe van Geffen

Deze afbeelding is een foto (‘still’) uit de YouTube die ik maakte voor mijn kandidaatstelling afgelopen zomer. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan het bestuur van onze prachtige provincie Noord-Holland. Daarom heb ik me kandidaat gesteld voor de VVD bij de Provinciale Staten verkiezingen die in maart 2019 gaan plaatsvinden. Ik sta op plaats 12 van lijst 1.

Welke dingen gaan mij zoal aan het hart voor de provincie?
Ten eerste alles wat ondernemerschap betreft. In 19VVD-politica97 begon ik mijn eigen bedrijf Seba cultuurmanagement bv. Ik ken het ondernemerschap dus uit de praktijk en ook uit mijn jarenlange lidmaatschap van VNO-NCW met de vele bedrijfsbezoeken in onze provincie, mijn bestuurslidmaatschap van de Kamer van Koophandel Amsterdam en natuurlijk de ondernemers met wie ik zelf samenwerk: van start-up tot multinational. Noord-Holland is een rijke provincie en we leven in vrijheid: dat is geweldig maar niet vanzelfsprekend en ik wijd daar graag ook mijn krachten aan.
VVD-politicaTen tweede wonen en verkeer en vervoer: een complexe mengeling want we hebben dringend overal meer woningen nodig en tegelijk staat ook nu al het verkeer op veel plaatsen vast, zit het treinvervoer aan zijn max en ondervinden bewoners de lusten en lasten van vliegverkeer. Daarbij willen we alles duurzaam doen zodat we onze omgeving schoon overdragen aan de volgende generatie. Ik zet graag mijn balanceerkunst in met de vele betrokkenen om te bereiken dat jong en oud daadwerkelijk een woning kan vinden in Noord-Holland en ook nog van de ene kant naar de andere kan reizen, in een mooie en schone omgeving.
Ten derde focus ik op integer bestuur, goed functionerende democratie, veiligheid en het bestrijden van ondermijning. Hieraan zitten veel aspecten, zo weet ik omdat ik vanuit Seba sinds jaar en dag veel aan deze thema’s werk. Ik VVD-politicanoem hier de meest schokkende van deze week namelijk het feit dat onze Haarlemse burgemeester zo bedreigd kan worden dat hij moet onderduiken. Hij houdt zich stoer en dat doen tevens de vele Haarlemmers die hem op het moment dat ik dit schrijf massaal een hart onder de riem steken maar het is natuurlijk volstrekt onacceptabel. Ook hier is, voor en achter het toneel, voor mij voldoende werk aan de winkel.
Als VVD-politica onderschrijf ik uiteraard het VVD-verkiezingsprogramma, dat vind je (nog in conceptversie) hier. Wil je mijn YouTube zien (2 minuten) dan kun je hier klikken. Mijn c.v. vind je hier. Sluit af met een indruk over enkele actualiteiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.