Uitnodiging: welkom bij mijn huiskamerbijeenkomsten!

Op 10 en 17 maart organiseer ik twee huiskamerbijeenkomsten, met de Amsterdamse gemeenteraadsleden Hala Naoum Nehmé en Marianne Poot; je kunt er in alle rust praten over wat jou beweegt. Geef je nu op via deze link!

huiskamerbijeenkomsten

Hoe vaak kun je nou eens in alle rust spreken met mensen die in de politiek zitten? Meestal is het in drukke zaaltjes, aan de rand van vergaderingen, onder het oog van camera’s. Daarom organiseer ik twee huiskamerbijeenkomsten waarin je van gedachten kunt wisselen in een plezierige sfeer.
* op 10 maart: met Hala Naoum Nehmé – binnen en buiten de gemeenteraad hoor je haar over Wonen, een van de belangrijkste taken die zij vervult in de Amsterdamse politiek.
* op 17 maart: met Marianne Poot – al jaren bekend van Veiligheid, ze voert ook het woord over Schiphol en is de nieuwe fractievoorzitter van de Amsterdamse VVD.

huiskamerbijeenkomsten

De gesprekken worden begeleid door Laurent Staartjes, lid van de bestuurscommissie West. Zelf ben ik kandidaat voor de Provinciale Staten Noord-Holland, denk daarvoor aan onderwerpen als Mobiliteit, Wonen, Energietransitie, Klimaat, Cultuureducatie en Erfgoed en natuurlijk de provinciale belastingen (die zijn in Noord-Holland het laagst dankzij de VVD en wat ons betreft blijft dat zo).

Kortom, je krijgt op zo’n middag 3 voor de prijs van 1: stadsdeel, gemeenteraad en provincie! We beginnen om 15 uur en natuurlijk sluiten we af met een borrel.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom, het maakt niet uit of je ervaring hebt in de politiek of zoiets gewoon een keer wilt meemaken. Je kunt alleen komen luisteren of juist je eigen mening naar voren brengen – we zijn nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Geef je op via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.